Gijs

Onze diensten

Keith Keller
GIJS

Shutters

Een uitvinding rond en middellandse zee.

Door de Spaanse kolonisten geïntroduceerd op de katoenplantages in Zuid-Amerika en nu een trend wereldwijd. Shutters zijn houten binnen-luiken met verstelbare lamellen.Een klassiek product met een moderne uitstraling en een goede zonwerende en isolerende werking.

Sinds 1996 verkopen wij Shutters. In de jaren hebben wij ons gespecialiseerd op het inmeten uitwerken en plaatsen van vooral moeilijke en speciale situaties. Met name de Speciale vormen, zoals driehoeken, togen en ronde ramen.

Bij Shutters is niet alleen de kwaliteit van het product belangrijk, maar met name het vakkundig inmeten, uitwerken en plaatsen. Wij zijn gewend om schoon te werken in bewoonde situaties. Werken bij de klanten, zoals wij dat thuis ook zouden wensen.

Wij leveren en plaatsen Shutters rechtstreeks aan de Particulier, maar ook aan bedrijven, voor wie wij het hele pakket verzorgen. Natuurlijk is ook alleen installeren van Shutters voor andere bedrijven een optie.

 

GIJS

Renovatie & Bouw

Ervaring en kennis van zaken, daar gaat het om.

Het renoveren van een oude keuken of badkamer incl. het eventueel ontwerpen samen met de klant.

Een zolder omtoveren tot leef etage, inclusief een goede isolatie, een uitbreiding van of met Centrale verwarming en een Airco.

Wij werken samen met specialisten op ieder gebied. Uitbreiden of vervangen van elektra en/of loodgieters werk is daarom geen probleem.

Van schuurtje tot “tuinvilla” inclusief alle aanpassingen zoals elektra en dergelijke is bij ons in goede handen.

GIJS

Project management

Bij grote renovaties verzorgen wij voor U desgewenst het complete pakket.

Ontwerp, uitvoer en planning.

Of het nu met uw partijen is of door ons aanbevolen aannemers.

Kwaliteit controle en realistisch afstemmen van planningen.

Uitvoering wordt met U afgestemd en wekelijks in een bouwoverleg bijgehouden of waar nodig aangepast aan uw aanvullende wensen.

Wij leveren werk op maat.

Ontzorgen is ons motto !

GIJS

Onderhoud onroerendgoed

Veel huur panden onderhouden wij voor de eigenaren. Geen vast contract of abonnement, maar alleen wanneer het noodzakelijk is. Door onze kontakten met specialisten op iedere discipline kunnen wij ieder probleem op korte termijn aanpakken en oplossen. Altijd in overleg met de eigenaar.

Van vele panden van onze klanten hebben wij sleutels onder code in onze sleutelkluis in beheer, zodat wij snel kunnen handelen als dat nodig is.

Wij nemen de calamiteiten zorg uit handen zonder dat er een vast maand tarief tegenover staat.

Contact

Neem contact op

Heeft u een lopend project waar u zelf niet meer uitkomt of heeft u een nieuw idee voor renovatie en weet u niet waar u moet beginnen? 

Wij helpen u graag wanneer u hulp nodig heeft bij: