Gijs

Shutters

Keith Keller
GIJS

Shutters

Een uitvinding rond en middellandse zee.

Door de Spaanse kolonisten geïntroduceerd op de katoenplantages in Zuid-Amerika en nu een trend wereldwijd. Shutters zijn houten binnen-luiken met verstelbare lamellen.Een klassiek product met een moderne uitstraling en een goede zonwerende en isolerende werking.

Sinds 1996 verkopen wij Shutters. In de jaren hebben wij ons gespecialiseerd op het inmeten uitwerken en plaatsen van vooral moeilijke en speciale situaties. Met name de Speciale vormen, zoals driehoeken, togen en ronde ramen.

Bij Shutters is niet alleen de kwaliteit van het product belangrijk, maar met name het vakkundig inmeten, uitwerken en plaatsen. Wij zijn gewend om schoon te werken in bewoonde situaties. Werken bij de klanten, zoals wij dat thuis ook zouden wensen.

Wij leveren en plaatsen Shutters rechtstreeks aan de Particulier, maar ook aan bedrijven, voor wie wij het hele pakket verzorgen. Natuurlijk is ook alleen installeren van Shutters voor andere bedrijven een optie.

 

Contact

Neem contact op

Heeft u een lopend project waar u zelf niet meer uitkomt of heeft u een nieuw idee voor renovatie en weet u niet waar u moet beginnen? 

Wij helpen u graag wanneer u hulp nodig heeft bij: