Recensies

Fantastisch Resultaat

Rated 5 out of 5
maart 30, 2022

Shutters laten plaatsen door ons gehele appartement door Gijs Senior en Junior. Buiten het feit dat dat zeer vakkundig en professioneel gedaan is zijn het ook gezellige mannen om over de vloer te hebben, en wat een service…super! Het resultaat is echt fantastisch. Dit team is zeker aan te raden.

Jan & Jane

Goede montageservice

Rated 5 out of 5
maart 25, 2022

Er zijn bij ons bij 4 ramen shutters geplaats in Hellevoetsluis. Gijs sr en jr. hebben deze zeer vakkundig geplaats et een vriendelijke service. Ze plaatsen de shutters op een manier zoals ze thuis zelf zouden willen. Zeer tevreden over dit team

Martijn en Angelique

Top werk

Rated 5 out of 5
maart 21, 2022

Echte topper die gijs, ik beleef gijs volledig aan!

Alex

Zeer professioneel en voorkomend

Rated 5 out of 5
februari 22, 2022

Vandaag zijn bij ons de shutters op zeer professionele wijze geplaatst en alles netjes achter gelaten (zoals Gijs senior zelf mededeelde dat hij weg wil gaan alsof het thuis is geplaatst). Tevens het kijkenen oplossen van een reeds geplaatste shutter was geen enkele moeite. Jammer dat het merendeel van de shutters al was geplaatst!

Paul & Hester K.

Shutters

Rated 5 out of 5
februari 22, 2022

Zeer professioneel team vader en zoon alles netjes geplaatst en opgeruimd.
Wij zijn erg tevreden ga zo door.
Cees en Annette

Cees
Contact

Neem contact op

Heeft u een lopend project waar u zelf niet meer uitkomt of heeft u een nieuw idee voor renovatie en weet u niet waar u moet beginnen? 

Wij helpen u graag wanneer u hulp nodig heeft bij: