Recensies

Gijs & Gijs in huis, dan weet je dat het goed komt!

Rated 5 out of 5
september 28, 2021

Na meer dan een driekwart jaar met beschadigde shutters gezeten te hebben die zo geleverd waren door de leverancier, kwam GIJS vandaag de nieuwe plaatsen. En hoe! Perfect strak, met uiterste precisie en met een drive voor perfectionisme! Het was een groot genot om deze mannen aan het werk te zien en hun streven naar perfecte montage en dat is meer dan gelukt! Bedankt jongens!!

Jeroen van Nierop

Zoals altijd fantastisch!

Rated 5 out of 5
september 23, 2021

Gedurende 10 jaar inmiddels op bijna al onze ramen shutters door Gijs laten plaatsen. Vanochtend zijn ze geweest om op ons Velux dakraam en kantel-/kiepraam op zolder shutters te plaatsen. Wat is het weer fantastisch mooi gedaan en wat zijn we er weer blij mee! In een mum van tijd zo vakkundig en netjes geplaatst door de bijzonder aardige, gezellige en meedenkende vader en zoon. Graag wil ik nog benoemen dat de shutters die we 10 jaar geleden door Gijs in de woonkamer hebben laten plaatsen er nog zo goed als nieuw uit zien. De kwaliteit en montage is echt uitmuntend! Ik raad het iedereen aan om shutters bij Gijs te bestellen! Tot (hopelijk) snel mannen voor de montage van de laatste “shutterloze” ramen in huis!

Debby Spits

Prachtig resultaat

Rated 5 out of 5
augustus 19, 2021

Gisteren geplaatste shutter met een prachtig resultaat in onze nieuwe badkamer. Een vakkundig team vader en zoon. We zijn er wederom heel blij mee!

Anne-Marie

Meer dan tevreden

Rated 5 out of 5
augustus 14, 2021

Op 13 augustus zijn de mannen van Gijs.nl bij ons geweest voor de plaatsing van shutters. Niets dan lof. De plaatsing werd zeer professioneel gedaan en het eindresultaat is echt ontzettend mooi. Echt vakwerk. Daarnaast waren de heren bijzonder vriendelijk en sociaal. Ik weet wie ik de volgende keer bel als ik iets nodig hebt waarmee zij kunnen helpen! Meer dan tevreden!!

Gertjan Polling

Zeer goede ervaring!

Rated 5 out of 5
augustus 13, 2021

Vandaag onze nieuwe Jasno shutters door vader en zoon laten plaatsen. Deze vriendelijke heren hebben zeer netjes en vakkkundig gewerkt. Het eindresultaat is super mooi geworden. Bedankt!

M Hendriks
Contact

Neem contact op

Heeft u een lopend project waar u zelf niet meer uitkomt of heeft u een nieuw idee voor renovatie en weet u niet waar u moet beginnen? 

Wij helpen u graag wanneer u hulp nodig heeft bij: